Programma

14.00 – 14.30 uur | Inloop 
14.30 uur | Ceremonie 
15.30 uur | Borrel
17.30 uur | Diner
20.00 uur | Feest
00.00 uur | Late Night Snack
01.00 uur | Feest afgelopen

Dresscode: Summer Chic

We kijken er naar uit om onze speciale dag met jullie te delen en willen dat iedereen zich comfortabel en stijlvol voelt. Daarom hebben we gekozen voor een dresscode die perfect past bij de sfeer van de zomer: “Summer Chic.”

Wat houdt Summer Chic in?
Summer Chic is een dresscode die de luchtige en stijlvolle sfeer van de zomer weerspiegelt. Het betekent dat we graag willen dat je je kleedt in lichte, elegante, en comfortabele kleding die pastbij een zonnige en feestelijke gelegenheid. Hier zijn een paar suggesties:

Voor Heren: Denk aan lichte linnen pakken, chino’s met een nette blazer, of zelfs een goed gekozen combinatie van een colbert en een zomerse broek. Voel je vrij om kleurrijk en stijlvol te zijn, maar vergeet niet dat comfort voorop staat.
Voor Dames: Opties zijn onder andere zomerse jurken, jumpsuits, rokken en blouses, of zelfs elegante broekpakken. Kies lichte en ademende stoffen en voeg wat kleur en accessoires toe om je look op te fleuren.
Voor Schoeisel: Comfortabele en nette sandalen, espadrilles of lichte loafers passen goed bij deze dresscode. Voor heren zijn nette sneakers in een lichte kleur ook een optie.

We begrijpen dat niet iedereen dezelfde stijl heeft, dus voel je vrij om je persoonlijke touch toe te voegen aan je outfit. Het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt en kunt genieten van deze zonnige dag. Mocht het heel warm worden, voel je vrij om eventueel zwemkleding en een handdoek mee te nemen voor een duik in het Valkenburgs meer.

Locatie

Hotels

Voor de gasten die van ver komen zijn er verschillende hotels in de buurt van de locatie:

Van der Valk Hotel Leiden
Haagse Schouwweg 14, 2332 KG Leiden
website

Hilton Garden Inn Leiden
Willem Einthovenstraat 3, 2342 BH Oegstgeest
website

Auto

 De locatie is goed bereikbaar met de auto en er is een goede verbinding tussen Den Haag en Amsterdam.

Bij Brasserie Buitenhuis is een grote parkeerplaats, maar het kan druk zijn met mooi weer. Parkeren kan ook aan de Voorschoterweg, 2235 SE Valkenburg, dit is op 15 minuten lopen van de Brasserie.

OV

Vanaf Leiden Centraal ben je circa 17 minuten onderweg: pak bus 43, richting Den Haag en stap uit bij halte Tienhuizen, Leiden. Vanaf daar is het nog ongeveer 5 minuten lopen.

Vanaf Leiden Centraal rijdt de nachttrein richting Rotterdam via Den Haag Hollands Spoor of richting Utrecht Centraal via Schiphol Airport en Amsterdam Centraal.

Fietsen

Voor gasten uit de omgeving is er bij Brasserie Buitenhuis genoeg plek om je fiets te parkeren. 

Zet deze wel goed vast, want het is geen bemande fietsenstalling.

 

Taxi's

Er zijn verschillende taxi centrales in de omgeving en ook rijden er taxi’s van Uber en Bold.

HTMC (vanuit Den Haag)

Taxi Brouwer (vanuit Noordwijk)